
Panna Cotta Από τον Σεφ Μουζάκη Νικόλα
20 Φεβρουαρίου, 2019
Αγιασιώτικο καϊνάρι, Bellisimo
26 Αυγούστου, 2019O Σεφ Μουζάκης προτείνει: Στριφτάρια Σαλάτα με τόνο
Συνταγή Στριφτάρια Σαλάτα με τόνο
από τον Σεφ Μουζάκη Νικόλα.
Στριφτάρια Bellisimo
Ηλιέλαιο, Τόνος σε Λάδι, Κρεμμύδι Φρέσκο, Αυγά, Ζωμός Λαχανικών, Ελαιόλαδο, Λεμόνι Χυμός
Εκτέλεση
Στάδιο 1
Βράζουμε στο Ζωμό Λαχανικών τα Στριφτάδια. Τα σουρώνουμε, τα περνάμε με το Ηλιέλαιο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Στάδιο 2
Βράζουμε τα αυγά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Κατόπιν τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Κοπή Λαχανικών σε σχήμα Hache (Ασέ).
Στάδιο 3
Βάζουμε στο Μπλέντερ το Ελαιόλαδο, το Λεμόνι Χυμό, τους κρόκους από δύο Αυγά, αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε.
Στάδιο 4
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα Στριφτάρια με τον Τόνο και τα Λαχανικά και περιχύνουμε με το Ντρέσινκ που παρασκευάσαμε.
από τον Σεφ Μουζάκη Νικόλα.
Στριφτάρια Bellisimo
Ηλιέλαιο, Τόνος σε Λάδι, Κρεμμύδι Φρέσκο, Αυγά, Ζωμός Λαχανικών, Ελαιόλαδο, Λεμόνι Χυμός
Εκτέλεση
Στάδιο 1
Βράζουμε στο Ζωμό Λαχανικών τα Στριφτάδια. Τα σουρώνουμε, τα περνάμε με το Ηλιέλαιο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Στάδιο 2
Βράζουμε τα αυγά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Κατόπιν τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Κοπή Λαχανικών σε σχήμα Hache (Ασέ).
Στάδιο 3
Βάζουμε στο Μπλέντερ το Ελαιόλαδο, το Λεμόνι Χυμό, τους κρόκους από δύο Αυγά, αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε.
Στάδιο 4
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα Στριφτάρια με τον Τόνο και τα Λαχανικά και περιχύνουμε με το Ντρέσινκ που παρασκευάσαμε.