
Cheesecake από τον Σεφ Μπιμπίρη
8 Ιουλίου, 2020
Χοιρινή τηγανιά από τον Σεφ Μπιμπίρη
13 Ιουλίου, 2020O Σεφ Μπιμπίρης προτείνει: Αρωματική σαλάτα με τραχανά.
Ο Σεφ Μπιμπίρης δημιουργεί με προϊόντα Bellisimo. Σήμερα μας έφτιαξε "Αρωματική σαλάτα με τραχανά Bellsimo".
ΥΛΙΚΑ: Τραχανάς ξινός, φρέσκος δυόσμος, μαϊντανός, ντοματίνια, από 1 πιπεριά κόκκινη, κίτρινη κ πορτοκαλί, ξύσμα κ χυμό λεμόνι, αλάτι, πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας, σε μια κατσαρόλα, βάζουμε νερό κ αλάτι. Όταν βράσει, ρίχνουμε τον τραχανά για 3-4 λεπτά. Τον σουρώνουμε κ τον κρυώνουμε με παγωμένο νερό. Τον στραγγίζουμε καλά. Σε μια μεγάλη λεκάνη (μπασίνα) τοποθετούμε όλα τα υλικά με τον τραχανά, ανακατεύοντας πολύ καλά για να γίνει σωστή ανάμειξη. Σερβίρουμε σε βαθύ ή ρηχό πιάτο, στολίζοντας με ντοματίνια.
ΤΙΡ: για περισσότερη έμφαση κ άρωμα, φτιάχνουμε ένα αρωματικό λάδι με μαϊντανό και σκόρδο.
ΥΛΙΚΑ: Τραχανάς ξινός, φρέσκος δυόσμος, μαϊντανός, ντοματίνια, από 1 πιπεριά κόκκινη, κίτρινη κ πορτοκαλί, ξύσμα κ χυμό λεμόνι, αλάτι, πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας, σε μια κατσαρόλα, βάζουμε νερό κ αλάτι. Όταν βράσει, ρίχνουμε τον τραχανά για 3-4 λεπτά. Τον σουρώνουμε κ τον κρυώνουμε με παγωμένο νερό. Τον στραγγίζουμε καλά. Σε μια μεγάλη λεκάνη (μπασίνα) τοποθετούμε όλα τα υλικά με τον τραχανά, ανακατεύοντας πολύ καλά για να γίνει σωστή ανάμειξη. Σερβίρουμε σε βαθύ ή ρηχό πιάτο, στολίζοντας με ντοματίνια.
ΤΙΡ: για περισσότερη έμφαση κ άρωμα, φτιάχνουμε ένα αρωματικό λάδι με μαϊντανό και σκόρδο.