Ποιοι Είμαστε

Λίγα λόγια για το Bellisimo.gr

Δραστηριοποιημένοι επί σειρά ετών σε επιτελικές θέσεις, όπως αυτές του διευθυντή παραγωγής, υπευθύνου πωλήσεων, key accounts manager, οι πωλήσεις και ειδικά οι πωλήσεις προϊόντων που παράγονται από την ελληνική γη, πάντα μας γοήτευαν.


Τα τελευταία 4  χρόνια, έχοντας την απαραίτητη εμπειρία, τις επαγγελματικές συναναστροφές και τα απαιτούμενα εχέγγυα επιχειρηματικότητας, δραστηριοποιηθήκαμε στον τομέα της εμπορικής αντιπροσώπευσης μικρών Ελλήνων παραγωγών.


Αντιπροσωπεύουμε μικρούς παραγωγούς τους οποίους γνωρίζουμε προσωπικά και δοκιμάζουμε τα προϊόντα τους, πρώτοι εμείς και οι οικογένειές μας. Υπό την ετικέτα Bellisimo, θα βρει κανείς προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Από τη Χαλκίδα, την Κρήτη, τη Μυτιλήνη, τη Λακωνία, τη Σαλαμίνα.


Κωδικοί προϊόντων, οι οποίοι και αφορούν μία μεγάλη γκάμα κατηγοριών: ζυμαρικά, μείγματα μπαχαρικών, τσάι, αλάτια, μαρμελάδες, αλλά και χειροποίητα σαπούνια, κηραλοιφές, απορρυπαντικά, καθαριστικά και πολλά ακόμη προϊόντα και το πλάνο μας περιλαμβάνει διαρκή αύξηση των προϊόντων που έχουμε στο χαρτοφυλάκιό μας.

Όλα είναι αυστηρά επιλεγμένα από εγκεκριμένους παραγωγούς στην Ελλάδα.


Υποστηρίζουμε τον Έλληνα παραγωγό και εξηγούμε στους καταναλωτές ότι τα προϊόντα της χώρας μας, είναι πιο ποιοτικά από κάθε άλλο εισαγόμενο προϊόν ή προϊόν ευρείας παραγωγής από μεγάλες επιχειρήσεις. Έτσι μπορούμε όλοι να βγούμε κερδισμένοι.


Στόχος μας είναι να φέρουμε αυτά τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα σε όσα περισσότερα σπίτια μπορούμε και να τα προσφέρουμε με αγάπη, για να απολαμβάνουν οι καταναλωτές καθημερινά τα ευεργετικά τους οφέλη για την υγεία.